18/02/2022 18/02/2022 Τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του προς τον Θεό, τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και τους Ιεράρχες, που θα συνεχίσει να διακονεί από τη νέα του θέση, αλλά και την Εκκλησία και το ποίμνιο εξέφρασε ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.  Ο νεοεκλεγείς Μητροπολίτης έδωσε το Μικρό Μήνυμα στην Αρχιεπισκοπή και κατόπιν το Μεγάλο Μήνυμα στον Ι.Μ....
18 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2022 - 14:58

Το Μικρό και το Μεγάλο Μήνυμα του νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Το Μικρό και το Μεγάλο Μήνυμα του νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του προς τον Θεό, τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και τους Ιεράρχες, που θα συνεχίσει να διακονεί από τη νέα του θέση, αλλά και την Εκκλησία και το ποίμνιο εξέφρασε ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. 

Ο νεοεκλεγείς Μητροπολίτης έδωσε το Μικρό Μήνυμα στην Αρχιεπισκοπή και κατόπιν το Μεγάλο Μήνυμα στον Ι.Μ. Ναό του Αγίου Μηνά, όπου και εξελέγη παμψηφεί προ ολίγων ωρών.

Η συνεδρίαση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης συνεχίστηκε με τη συμμετοχή και του νέου Μητροπολίτη για διάφορα άλλα θέματα.

Λίγο πριν τις 14.00 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος με όλους τους Ιεράρχες μετέβησαν εκ νέου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά για να δώσει ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ. Πρόδρομος το Μεγάλο Μήνυμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων