29/09/2020 29/09/2020 Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος. Διαβάστε το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν: «Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος , νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια. Είναι διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, απύρετος και αιμοδυναμικά...
29 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2020 - 18:40

Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπ. Κρήτης

Διαδώστε:
Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπ. Κρήτης

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

Διαβάστε το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος , νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Είναι διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης και προς το παρόν, αντιδρά ικανοποιητικά.

Και το δεύτερο test covid-19 βγήκε αρνητικό. Η κατάσταση της υγείας του , και λόγω της ηλικίας του, κρίνεται σταθερά κρίσιμη. Συνεχίζεται ο παρακλινικός έλεγχος».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Ο αετός της Κρήτης και η λεβεντιά μέσα στο ασθενοφόρο

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων