09/09/2019 09/09/2019 Εξαπλώνεται η “Ορθοδοξία” στην “άπιστη” Ολλανδία. Αναλυτικότερα το Σάββατο τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Άστεν της Ολλανδίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου, με συλλειτουργούς ιερείς και διακόνους της Μητροπόλεως. Πλήθος πιστών από όλη την Μητροπολιτική περιφέρεια και τα γειτονικά κράτη,...
09 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:49

Ανθίζει η “Ορθοδοξία” στην “άπιστη” Ολλανδία

Διαδώστε:
Ανθίζει η “Ορθοδοξία” στην “άπιστη” Ολλανδία

Εξαπλώνεται η “Ορθοδοξία” στην “άπιστη” Ολλανδία. Αναλυτικότερα το Σάββατο τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Άστεν της Ολλανδίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου, με συλλειτουργούς ιερείς και διακόνους της Μητροπόλεως.

Πλήθος πιστών από όλη την Μητροπολιτική περιφέρεια και τα γειτονικά κράτη, κατέφθασαν στο μοναστήρι για να τιμήσουν την Θεοτόκο και να συμπανηγυρίσουν στη Μονή της.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αρτοκλασία στον αύλειο χώρο της Μονής, ευχαρίστησε τον ιερό κλήρο και όλους τους ευλαβείς προσκυνητές για την συμμετοχή τους στην πανήγυρη και την αγάπη και στήριξή τους στο μοναστήρι της Παναγίας.

Ακολούθησε το εόρτιο κέρασμα και επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο της μακαριστής Γερόντισσας Μαρίας, κτητόρισσας της εν λόγω Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων