28/09/2023 28/09/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου και Έξαρχο Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρα πραγματοποίησαν ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας κ. Γεώργιος Καλαντζής και η Γενική Διευθύντρια για τον Απόδημο Ελληνισμό του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος Πρέσβυς κυρία Χρυσούλα Αλειφέρη, το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της...
28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2023 - 17:56

Εκπρόσωποι των Υπουργείων Παιδείας και Εξωτερικών της Ελλάδος στον Μητροπολίτη Βελγίου

Διαδώστε:
Εκπρόσωποι των Υπουργείων Παιδείας και Εξωτερικών της Ελλάδος στον Μητροπολίτη Βελγίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου και Έξαρχο Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρα πραγματοποίησαν ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας κ. Γεώργιος Καλαντζής και η Γενική Διευθύντρια για τον Απόδημο Ελληνισμό του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος Πρέσβυς κυρία Χρυσούλα Αλειφέρη, το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Μητροπόλεως Βελγίου στις Βρυξέλλες με την παρουσία του Πρέσβεως της Ελλάδος κ. Διονυσίου Καλαμβρέζου, ενώ οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, κυρίως σε όσα αφορούν την κατάσταση των θρησκευτικών κοινοτήτων, τις σχέσεις Εκκλησίας και Κράτους, και την Ορθόδοξη παρουσία στο Βέλγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων