20/09/2023 20/09/2023 Την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε από τον Αρχιερατικώς Προϊστάμενο της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους για τους μαθητές, τις μαθήτριες και του εκπαιδευτικούς του Ζωγραφείου Γυμνασίου-Λυκείου της Πόλεως. Μετά την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας ευχήθηκε σε όλους...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 20:11

Αγιασμός στο Ζωγράφειο Γυμνάσιο – Λύκειο στην Κωνσταντινούπολη

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Ζωγράφειο Γυμνάσιο – Λύκειο στην Κωνσταντινούπολη

Την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε από τον Αρχιερατικώς Προϊστάμενο της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους για τους μαθητές, τις μαθήτριες και του εκπαιδευτικούς του Ζωγραφείου Γυμνασίου-Λυκείου της Πόλεως.

Μετά την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους «καλό, αίσιο και δημιουργικό το νέο σχολικό έτος».

Παραβρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τράλλεων κ. Βενιαμίν.

Κατά την έλευσή τους, οι μαθητές κρατούσαν 130 μπαλόνια τα οποία συμβόλιζαν τα 130 χρόνια από την ίδρυση του σχολείου από τον Χρηστάκη Ζωγράφο, και τα άφησαν πριν την είσοδό τους στην εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων