02/09/2020 02/09/2020 Επιστολή με την οποία απευθύνεται στους Διευθυντές, τις Διευθύντριες και τους γονείς των παροικιακών σχολείων σχετικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στη Μεγάλη Βρεταννία στις 12 Σεπτεμβρίου, απέστειλε η Συντονίστρια Σχολείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Ισμήνη Χατζηγιάννη – Γκίκα. Στην επιστολή τονίζεται προς τους παραλήπτες όπως τα μέτρα τα οποία...
02 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2020 - 14:31

Η Αρχιεπ. Θυατείρων για το άνοιγμα των παροικιακών σχολείων

Διαδώστε:
Η Αρχιεπ. Θυατείρων για το άνοιγμα των παροικιακών σχολείων

Επιστολή με την οποία απευθύνεται στους Διευθυντές, τις Διευθύντριες και τους γονείς των παροικιακών σχολείων σχετικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στη Μεγάλη Βρεταννία στις 12 Σεπτεμβρίου, απέστειλε η Συντονίστρια Σχολείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Ισμήνη Χατζηγιάννη – Γκίκα.

Στην επιστολή τονίζεται προς τους παραλήπτες όπως τα μέτρα τα οποία έχει εκδώσει η Αγγλική Κυβέρνηση τα τηρηθούν ευλαβικά.

Ειδικότερα η Επιστολή αναφέρει:

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους και όλες καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά. Το σχολικό έτος όπως γνωρίζετε, ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 για όλα τα παροικιακά σχολεία. Η Αγγλική Κυβέρνηση έχει εκδώσει ξεκάθαρες οδηγίες σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων τις οποίες θα σας παρακαλούσαμε πολύ να ακολουθήσετε ευλαβικά. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά από το παρακάτω link.

https://www.gov.uk/government/publications/actions-for-schools-during-the-coronavirus-outbreak/guidance-for-full-opening-schools

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, η κάθε σχολική επιτροπή πρέπει να αποφασίσει εάν οι κανόνες του αγγλικού κράτους μπορούν να τηρηθούν στο σχολείο της κοινότητας και αναλόγως να λειτουργήσει το σχολείο με φυσική παρουσία εκπαιδευτικών και μαθητών ή ηλεκτρονικά. Σε κάθε περίπτωση τα μαθήματα ξεκινούν στις 12/9.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας στο: [email protected].

Καλή αρχή σε όλους και όλες!

Με εκτίμηση,
Ισμήνη Χατζηγιάννη Γκίκα
Συντονίστρια Σχολείων ΚΕΣ
Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων