05/03/2024 05/03/2024 Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας ήταν προσκεκλημένος στο Δείπνο των Αρχιεπισκόπων και των Επισκόπων στο Mansion House Λονδίνου, που διοργάνωσαν ο λόρδος Δήμαρχος Καθηγητής Michael Mainelli, και η σύζυγός του Elisabeth, στις 22 Φεβρουαρίου. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε η δημοτική σύμβουλος Μάρθα Γκρέκος, πολύτιμο μέλος της Αρχιεπισκοπής. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Αρχιδιάκονος...
05 Μαρτίου, 2024 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024 - 21:28

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων σε δείπνο στο Mansion House στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων σε δείπνο στο Mansion House στο Λονδίνο

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας ήταν προσκεκλημένος στο Δείπνο των Αρχιεπισκόπων και των Επισκόπων στο Mansion House Λονδίνου, που διοργάνωσαν ο λόρδος Δήμαρχος Καθηγητής Michael Mainelli, και η σύζυγός του Elisabeth, στις 22 Φεβρουαρίου.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε η δημοτική σύμβουλος Μάρθα Γκρέκος, πολύτιμο μέλος της Αρχιεπισκοπής. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Αρχιδιάκονος Δρ Γεώργιος Τσουρούς.

Το Δείπνο Αρχιεπισκόπων και Επισκόπων έχει τις ρίζες του στις αρχές του δέκατου όγδοου αιώνα, γιορτάζοντας τη μακροχρόνια σχέση μεταξύ της Εκκλησίας και της πόλης του Λονδίνου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων