03/10/2021 03/10/2021 Την πρώτη του ποιμαντορική επίσκεψη στην Κοινότητα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη Sheffield πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας. Τον Σεβασμιώτατο συνόδεψε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος. Πρόκειται για μια Κοινότητα απαρτιζόμενη από πολλούς νέους ανθρώπους με ποικίλες ενοριακές δραστηριότητες. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό των...
03 Οκτωβρίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2021 - 22:30

Πρώτη ποιμαντορική επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Sheffield

Διαδώστε:
Πρώτη ποιμαντορική επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Sheffield

Την πρώτη του ποιμαντορική επίσκεψη στην Κοινότητα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη Sheffield πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδεψε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος.

Πρόκειται για μια Κοινότητα απαρτιζόμενη από πολλούς νέους ανθρώπους με ποικίλες ενοριακές δραστηριότητες.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό των Ελληνικών Σχολείων επί τη ενάρξει της νέας σχολικής χρονιάς και κατά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία χειροθέτησε δύο νέους Αναγνώστες, τον κ. Alexander Ali και τον Πρόεδρο της Κοινότητος, Δρ. Αθανάσιο Χαραλαμπόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων