25/04/2024 25/04/2024 Ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελλάδας, Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε στο Λονδίνο με τον Πρέσβη της Ελλάδος Γιάννη Τσαούση και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα. Ο κ. Πιερρακάκης συζήτησε για τις ανάγκες των Ελλήνων που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και, ιδίως, της μεγάλης φοιτητικής κοινότητας που σπουδάζει εκεί. Επισκέφτηκε, επίσης,...
25 Απριλίου, 2024 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024 - 16:03

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων στο Λονδίνο

Ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελλάδας, Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε στο Λονδίνο με τον Πρέσβη της Ελλάδος Γιάννη Τσαούση και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

Ο κ. Πιερρακάκης συζήτησε για τις ανάγκες των Ελλήνων που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και, ιδίως, της μεγάλης φοιτητικής κοινότητας που σπουδάζει εκεί.

Επισκέφτηκε, επίσης, τη μόνιμη έκθεση «Γιώργος Σεφέρης: ο άνθρωπος, ο ποιητής, ο διπλωμάτης» της Greece in UK. Έξι δεκαετίες μετά την απονομή του Βραβείου Nobel, η έκθεση προβάλλει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής και του έργου του μεγάλου μας ποιητή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων