08/04/2022 08/04/2022 Τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις και ευχές με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον είχε την περασμένη Δευτέρα 5 Απριλίου στην Ντάουνινγκ Στριτ ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας.  Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από συνεργάτες του μετέβη στη δεξίωση που παρέθεσε ο κ. Τζόνσον στου χριστιανούς ηγέτης της χώρα του με αφορμή το...
08 Απριλίου, 2022 - 9:45

Στην Ντάουνινγκ Στριτ ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Διαδώστε:
Στην Ντάουνινγκ Στριτ ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις και ευχές με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον είχε την περασμένη Δευτέρα 5 Απριλίου στην Ντάουνινγκ Στριτ ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας. 

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από συνεργάτες του μετέβη στη δεξίωση που παρέθεσε ο κ. Τζόνσον στου χριστιανούς ηγέτης της χώρα του με αφορμή το Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, δόθηκε η ευκαιρία στον Σεβασμιώτατο κ. Νικήτα και σε όσους τον συνόδευαν να ανταλλάξουν ευχές και σκέψεις με τον Πρωθυπουργό, καθώς και να συναντήσουν άλλους χριστιανούς ηγέτες, υπουργούς και βουλευτές.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή πασχαλινών ευχών καθώς και με προσευχές για τον λαό της Ουκρανίας και την κατάπαυση του πυρός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων