20/09/2019 20/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, συνοδευόμενος από τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Αναγνωστόπουλο, συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Σεπτεμβρίου 2019, με τον Αρχιεπίσκοπο Καντουαρίας Justin Welby στο Lambeth Palace του Λονδίνου. Οι δύο Αρχιεπίσκοποι συζήτησαν σημαντικά θέματα που άπτονται των ποιμαντικών τους ανησυχιών στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα για την ανθρώπινη...
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:20

Συνάντηση του Αρχιεπ. Θυατείρων για την ανθρώπινη δουλεία

Διαδώστε:
Συνάντηση του Αρχιεπ. Θυατείρων για την ανθρώπινη δουλεία

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, συνοδευόμενος από τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Αναγνωστόπουλο, συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Σεπτεμβρίου 2019, με τον Αρχιεπίσκοπο Καντουαρίας Justin Welby στο Lambeth Palace του Λονδίνου.

Οι δύο Αρχιεπίσκοποι συζήτησαν σημαντικά θέματα που άπτονται των ποιμαντικών τους ανησυχιών στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα για την ανθρώπινη δουλεία και τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Justin Welby συνεχάρη για μια ακόμα φορά τον Αρχιεπίσκοπο Νικήτα για την εκλογή του και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το σημαντικό έργο και τον ρόλο που διαδραματίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στην Ορθόδοξη Διασπορά.

Οι δύο εκκλησιαστικοί ηγέτες επιβεβαιώνοντας την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία τους συμφώνησαν στη συνεχή επικοινωνία και κοινή συνεργασία τους για την πνευματική πρόοδο και αρμονική συμβίωση των Ορθοδόξων και Αγγλικανών του Ηνωμένου Βασιλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων