01/12/2022 01/12/2022 Θρησκευτικούς ηγέτες και εκπροσώπους χριστιανικών κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, υποδέχτηκε την Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, στην Ντάουνινγκ Στριτ, ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ. Ο Βρετανός πρωθυπουργός παρέθεσε τη δεξίωση για να σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας για την εορτή των Χριστουγέννων. Λόγω της παρουσίας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα στην Ιερά...
01 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2022 - 16:19

Εκπρόσωπος του Θυατείρων στη συνάντηση του Βρετανού Πρωθυπουργού με Θρησκευτικούς ηγέτες

Διαδώστε:
Εκπρόσωπος του Θυατείρων στη συνάντηση του Βρετανού Πρωθυπουργού με Θρησκευτικούς ηγέτες

Θρησκευτικούς ηγέτες και εκπροσώπους χριστιανικών κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, υποδέχτηκε την Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, στην Ντάουνινγκ Στριτ, ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός παρέθεσε τη δεξίωση για να σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας για την εορτή των Χριστουγέννων. Λόγω της παρουσίας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα στην Ιερά Πατριαρχική Σύνοδο στην Κωνσταντινούπολη, την Αρχιεπισκοπή εκπροσώπησε στην Ντάουνινγκ Στριτ από τον Ιάσονα Χαραλάμπους.

Ο Πρωθυπουργός καλωσόρισε τους χριστιανούς ηγέτες στην Ντάουνινγκ Στριτ, και τους ευχαρίστητσε για τη συμπόνια και την υπηρεσία που προσφέρουν σε κοινότητες και εκκλησίες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων