07/07/2019 17/07/2023 Η Ελληνορθόδοξη Μητρόπολη του Σαν Φρανσίσκο προσκαλεί τους πιστούς σε εκδήλωση προς τιμή του Σεβασμιότατου Νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα με την ευκαιρία της εκλογής του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου στον Ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Αντωνίου στην πόλη Πασαντίνα στην Καλιφόρνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου στις 8:45 π.μ....
07 Ιουλίου, 2019 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2023 - 22:52

Το Σαν Φρανσίσκο τιμά το νέο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρετανίας

Διαδώστε:
Το Σαν Φρανσίσκο τιμά το νέο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρετανίας

Η Ελληνορθόδοξη Μητρόπολη του Σαν Φρανσίσκο προσκαλεί τους πιστούς σε εκδήλωση προς τιμή του Σεβασμιότατου Νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα με την ευκαιρία της εκλογής του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου στον Ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Αντωνίου στην πόλη Πασαντίνα στην Καλιφόρνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου στις 8:45 π.μ. θα τελεστεί ο Ορθρος και ακολούθως στις 10:00 π.μ. η Ιεραρχική Θεία Λειτουργία. Θα ακολουθήσει γεύμα.

Θυμίζουμε ότι ο νέος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας γεννήθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Tampa της Florida και σπούδασε στο Πανεπιστήμιον της Φλώριδας, από το οποίον έλαβε το πτυχίον του στην Θρησκειολογία.

Δείτε εδώ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων