24/04/2023 24/04/2023 Το Σάββατο, 22 Απριλίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας μετέβη στην Ι. Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγ. Ιωάννου του Βαπτιστού στο Έσσεξ, συνοδευόμενος από μια ομάδα περίπου 100 νέων του Συνδέσμου Νεολαίας της Ι. Αρχιεπισκοπής (COTY). Ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου κ. Stephen Morris Ireland, όπου η ομάδα νέων...
24 Απριλίου, 2023 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2023 - 10:04

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στο Essex

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στο Essex

Το Σάββατο, 22 Απριλίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας μετέβη στην Ι. Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγ. Ιωάννου του Βαπτιστού στο Έσσεξ, συνοδευόμενος από μια ομάδα περίπου 100 νέων του Συνδέσμου Νεολαίας της Ι. Αρχιεπισκοπής (COTY).

Ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου κ. Stephen Morris Ireland, όπου η ομάδα νέων που τον συνόδευε είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά.

Τους νέους προσκυνητές υποδέχθηκαν θερμά ο Ηγούμενος της Ι. Μονής κ. Πέτρος μετά της αδελφότητος. Μετά τη Θ. Λειτουργία ακολούθησε εορταστικό γεύμα που γενναιόδωρα προσέφερε η Μονή, ενώ ακολούθησε ομιλία του Καθηγουμένου και σχετική συζήτηση για θέματα πίστεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων