21/10/2023 22/10/2023 Εκοιμήθη εν Κυρίω ο π. Δημήτριος Παρτσάφας, ο οποίος υπηρέτησε στον Κοινότητα του Vancouver για μία σαρανταετία. “Ήταν άριστος κληρικός με πραγματική χριστιανική συνείδηση και εργάσθηκε με την ψυχή του τίμια και ειλικρινά. Η Ελληνική Κοινότητα Vancouver και όλος ο ελληνισμός της περιοχής τον ενθυμούνται με αγάπη και σεβασμό και την χριστιανική οικογένειά του. Η...
21 Οκτωβρίου, 2023 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2023 - 13:03

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο π. Δημήτριος Παρτσάφας

Διαδώστε:
Εκοιμήθη εν Κυρίω ο π. Δημήτριος Παρτσάφας

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο π. Δημήτριος Παρτσάφας, ο οποίος υπηρέτησε στον Κοινότητα του Vancouver για μία σαρανταετία.

“Ήταν άριστος κληρικός με πραγματική χριστιανική συνείδηση και εργάσθηκε με την ψυχή του τίμια και ειλικρινά. Η Ελληνική Κοινότητα Vancouver και όλος ο ελληνισμός της περιοχής τον ενθυμούνται με αγάπη και σεβασμό και την χριστιανική οικογένειά του.

Η πρεσβυτέρα Ειρήνη έχει αποδεχθεί αφοσιωμένη πρεσβυτέρα και μητέρα. Ο Αρχιεπίσκοπος Σωτήριος όταν επήγαινε στο Vancouver έμενε πάντοτε στο σπίτι τους. Η κηδεία του π. Δημητρίου Παρτσάφα θα γίνει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου στο Vancouver, προεξάρχοντος του Αρχιεπ. Σωτηρίου. Ως πιστοί χριστιανοί ουδεμία αμφιβολία έχουμε, ότι ευρίσκεται μεταξύ των αγίων και των αγγέλλων του ουρανού. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στον π. Δημήτριο και στην οικογένειά του”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Καναδά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων