19/01/2024 19/01/2024 O Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Ιανουαρίου 2024, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, επισκέφθηκε κατ’ οίκον τον άγοντα τα ονομαστήριά του Σεβ. Μητροπολίτη πρώην Χαλκηδόνος κ. Αθανάσιο, τον οποίο συνεχάρη και του ευχήθηκε έτη πολλά. “Η Αυτού Σεβασμιότης υποδέχθηκε και δεξιώθηκε εγκαρδίως και φιλοφρόνως τον σεπτό Προκαθήμενο...
19 Ιανουαρίου, 2024 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2024 - 9:39

Εγκάρδιες ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη προς τον εορτάζοντα Μητροπολίτη πρώην Χαλκηδόνος

Διαδώστε:
Εγκάρδιες ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη προς τον εορτάζοντα Μητροπολίτη πρώην Χαλκηδόνος

O Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Ιανουαρίου 2024, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, επισκέφθηκε κατ’ οίκον τον άγοντα τα ονομαστήριά του Σεβ. Μητροπολίτη πρώην Χαλκηδόνος κ. Αθανάσιο, τον οποίο συνεχάρη και του ευχήθηκε έτη πολλά.

“Η Αυτού Σεβασμιότης υποδέχθηκε και δεξιώθηκε εγκαρδίως και φιλοφρόνως τον σεπτό Προκαθήμενο και τον Σεβασμιώτατο διάδοχό του στον ιστορικό θρόνο της Χαλκηδόνος”, αναφέρει η ανακοίνωση του Οικουμενικό Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων