06/09/2023 06/09/2023 Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας, προς τιμήν της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου του Ιμβρίου, με τίτλο «ΙΜΒΡΟΣ: ΝΟΣΤΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΑΝΟΙΞΗ». Η έκθεση – επιμέλεια του κ. Κωνσταντίνου Β. Τερψίδη – θα λάβει χώρα στο ισόγειο της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων Δήμου Θεσσαλονίκης, επί...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2023 - 13:10

Έκθεση φωτογραφίας προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχου στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Έκθεση φωτογραφίας προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχου στη Θεσσαλονίκη

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας, προς τιμήν της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου του Ιμβρίου, με τίτλο «ΙΜΒΡΟΣ: ΝΟΣΤΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΑΝΟΙΞΗ».

Η έκθεση – επιμέλεια του κ. Κωνσταντίνου Β. Τερψίδη – θα λάβει χώρα στο ισόγειο της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων Δήμου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αγγελάκη 13.

Τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Εσωτερικών της Ελλάδος, τομέα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, την ευλογία του Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου και αποτελεί συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης, της «Ενωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Β.Ε.» και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων