04/04/2020 04/04/2020 Την αδελφική συμπαράσταση και τις εγκάρδιες ευχές του για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου εξέφρασε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος επικοινώνησε, νωρίτερα, το μεσημέρι, προς τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο και του ζήτησε να...
04 Απριλίου, 2020 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2020 - 17:46

Ευχές του Οικ. Πατριάρχη προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Διαδώστε:
Ευχές του Οικ. Πατριάρχη προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Την αδελφική συμπαράσταση και τις εγκάρδιες ευχές του για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου εξέφρασε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος επικοινώνησε, νωρίτερα, το μεσημέρι, προς τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο και του ζήτησε να μεταφέρει στον Μακαριώτατο, ο οποίος αναρρωνύει, την αυτονόητη συναντίληψη και το αμείωτο ενδιαφέρον της Μητρός Εκκλησίας προς το σεπτό πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης:

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τοποθέτηση βηματοδότη στον Αρχιεπ. Αθηνών

Στο Ωνάσειο ο Αρχιεπίσκοπος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων