17/12/2019 17/12/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Αρμενικό Πατριαρχείο, στο Κοντοσκάλι της Πόλεως, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προκειμένου να συγχαρεί προσωπικώς τον νεοεκλεγέντα Αρμένιο Πατριάρχη στην Τουρκία Sahak Maşalyan, ο οποίος εξελέγη την περασμένη εβδομάδα.     Ο Παναγιώτατος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Μ.Πρωτοσύγκελλο Ανδρέα, ευχήθηκε εγκαρδίως, εκ μέρους της Αγίας...
17 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:33

Ευχές του Πατριάρχου στον νεοεκλεγέντα Αρμένιο Πατριάρχη στην Τουρκία

Διαδώστε:
Ευχές του Πατριάρχου στον νεοεκλεγέντα Αρμένιο Πατριάρχη στην Τουρκία

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Αρμενικό Πατριαρχείο, στο Κοντοσκάλι της Πόλεως, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προκειμένου να συγχαρεί προσωπικώς τον νεοεκλεγέντα Αρμένιο Πατριάρχη στην Τουρκία Sahak Maşalyan, ο οποίος εξελέγη την περασμένη εβδομάδα.

 

 

Ο Παναγιώτατος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Μ.Πρωτοσύγκελλο Ανδρέα, ευχήθηκε εγκαρδίως, εκ μέρους της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, στον νέο Αρμένιο Πατριάρχη, να έχει μία καλλίκαρπη και μακρά διακονία προς όφελος του ποιμνίου του και του προσέφερε αρχιερατικά εγκόλπια.

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων