08/07/2023 08/07/2023 Στο Φανάρι βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Χθες ο κ. Ζελένσκι συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Στην χθεσινή μακρά συνάντηση με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία διήρκεσε παραπάνω από 2,5 ώρες, συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Στην...
08 Ιουλίου, 2023 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2023 - 11:54

Φανάρι: Σε εξέλιξη η συνάντηση του Ουκρανού πρόεδρου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Φανάρι: Σε εξέλιξη η συνάντηση του Ουκρανού πρόεδρου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Στο Φανάρι βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Χθες ο κ. Ζελένσκι συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Στην χθεσινή μακρά συνάντηση με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία διήρκεσε παραπάνω από 2,5 ώρες, συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Στην ατζέντα ήταν και η συμφωνία για τα σιτηρά, η ανοικοδόμηση της Ουκρανίας αλλά και η ανταλλαγή αιχμαλώτων (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Πηγή: ertnews (Ανταπόκριση: Γιάννης Μανδαλίδης)

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων