29/07/2022 29/07/2022 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις, είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Πατριάρχης επικοινώνησε τηλεφωνικώς το απόγευμα της Τρίτης, 26 Ιουλίου, με τον Μακαριώτατο και του εξέφρασε τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή του για τη συνεχιζόμενη δοκιμασία της υγείας του. Από την πλευρά...
29 Ιουλίου, 2022 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2022 - 11:37

Για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου ενημερώθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου ενημερώθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις, είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Πατριάρχης επικοινώνησε τηλεφωνικώς το απόγευμα της Τρίτης, 26 Ιουλίου, με τον Μακαριώτατο και του εξέφρασε τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή του για τη συνεχιζόμενη δοκιμασία της υγείας του.

Από την πλευρά του ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος τον ενημέρωσε για την πορεία της και για το ταξίδι του στο Ισραήλ για επί πλέον ιατρικές εξετάσεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων