27/04/2019 27/04/2019 Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και συγχοροστατούντων των παρεπιδημούντων Μητροπολιτών. Η συγκίνηση κορυφώθηκε κατά την περιφορά του Επιταφίου, εντός και εκτός του Πατριαρχικού Ναού, με τους πιστούς να ραίνουν με ανοιξιάτικα λουλούδια το Άχραντο Σώμα του Κυρίου. Εκκλησιάστηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδος...
27 Απριλίου, 2019 - 8:54

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Φανάρι

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Φανάρι

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και συγχοροστατούντων των παρεπιδημούντων Μητροπολιτών.

Η συγκίνηση κορυφώθηκε κατά την περιφορά του Επιταφίου, εντός και εκτός του Πατριαρχικού Ναού, με τους πιστούς να ραίνουν με ανοιξιάτικα λουλούδια το Άχραντο Σώμα του Κυρίου.

Εκκλησιάστηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα και η Γενική Πρόξενος στην Πόλη, καθώς και πλήθος πιστών από την Πόλη και το εξωτερικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων