17/04/2023 17/04/2023 O Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τις θερμές ευχές της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, χθες, Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου 2023, με την ευκαιρία της Λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου. Ο Πατριάρχης αντευχήθηκε τα βέλτιστα προς την κυρία Πρόεδρο, ζητώντας της να μεταφέρει προς τον ευσεβή ελληνικό λαό...
17 Απριλίου, 2023 - 9:41

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη για το Άγιο Πάσχα

Διαδώστε:
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη για το Άγιο Πάσχα

O Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τις θερμές ευχές της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, χθες, Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου 2023, με την ευκαιρία της Λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου.

Ο Πατριάρχης αντευχήθηκε τα βέλτιστα προς την κυρία Πρόεδρο, ζητώντας της να μεταφέρει προς τον ευσεβή ελληνικό λαό τις πατρικές ευχές και την Πατριαρχική του ευλογία για το Άγιο Πάσχα. Την ευχαρίστησε δε, για το αμέριστο και διαρκές ενδιαφέρον της για την Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία.

Τις ευχές του για το Άγιο Πάσχα εξέφρασε τηλεφωνικώς προς τον Παναγιώτατο και ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Εξοχ. κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Διαβάστε επίσης: 

H Κυριακή του Πάσχα στην Ίμβρο – Οικουμενικός Πατριάρχης: “Όλοι οι Ίμβριοι ποθούμε την αγαπημένη μας γη και πονούμε”

Οικουμενικός Πατριάρχης: “Η ζωή μέσα στην Εκκλησία είναι ένα καθημερινό Πάσχα” – Το Αναστάσιμο μήνυμα από την Ίμβρο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κεντρική φωτογραφία: Νίκος Παπαχρήστου/ Οικουμενικό Πατριαρχείο 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων