15/05/2019 15/05/2019 Η Τρίτη Διεθνής Διάσκεψη της Χάλκης (HalkiSummit) για θέματα περιβάλλοντος θα λάβει χώρα από τις 31 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2019 και θα φιλοξενηθεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Στην εν λόγω Διάσκεψη θα λάβουν μέρος διακεκριμένοι εκπρόσωποι ορθοδόξων θεολογικών σχολών και σεμιναρίων από όλο τον κόσμο, αλλά και εκπρόσωποι διεθνών ιδρυμάτων. Στην έναρξη, το...
15 Μαΐου, 2019 - 17:45

Η Τρίτη Διεθνής Διάσκεψη της Χάλκης για το περιβάλλον

Διαδώστε:
Η Τρίτη Διεθνής Διάσκεψη της Χάλκης για το περιβάλλον

Η Τρίτη Διεθνής Διάσκεψη της Χάλκης (HalkiSummit) για θέματα περιβάλλοντος θα λάβει χώρα από τις 31 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2019 και θα φιλοξενηθεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Στην εν λόγω Διάσκεψη θα λάβουν μέρος διακεκριμένοι εκπρόσωποι ορθοδόξων θεολογικών σχολών και σεμιναρίων από όλο τον κόσμο, αλλά και εκπρόσωποι διεθνών ιδρυμάτων. Στην έναρξη, το Σάββατο 1η Ιουνίου, θα μιλήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, αλλά και ο Μητροπολίτης Γέρων Περγάμου Ιωάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων