13/02/2020 13/02/2020 Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος, μαζί με τους Δημάρχους Καλαμαριάς κ.Γιάννη Δαρδαμανέλη, Θερμαϊκού κ.Γεώργιο Τσαμασλή και Φλώρινας κ.Βασίλειο Γιαννάκη. Ο Μητροπολίτης Ιουστίνος και οι κύριοι Δήμαρχοι έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από τον Παναγιώτατο. Επίσης, ο Πατριάρχης, δέχθηκε σε ακρόαση...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 11:19

Μακεδόνες δήμαρχοι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Μακεδόνες δήμαρχοι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος, μαζί με τους Δημάρχους Καλαμαριάς κ.Γιάννη Δαρδαμανέλη, Θερμαϊκού κ.Γεώργιο Τσαμασλή και Φλώρινας κ.Βασίλειο Γιαννάκη.

Ο Μητροπολίτης Ιουστίνος και οι κύριοι Δήμαρχοι έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από τον Παναγιώτατο. Επίσης, ο Πατριάρχης, δέχθηκε σε ακρόαση τον Ιερομ. Νείλο και τον Ιερομ. Γερβάσιο από την Ι.Μονή Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους.

Στη συνέχεια παρεκάθησαν όλοι στην Πατριαρχική τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων