10/06/2020 10/06/2020 Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το ετήσιο προσκύνημα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου Καππαδοκία. Αιτία της ακύρωσης του ταξιδιού αυτού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, είναι ο κίνδυνος που υπάρχει για την δημόσια υγεία από την πανδημία του κορωνοϊου.  “Επειδή συνεχίζεται ο κίνδυνος από την πανδημία του κορωνοϊού και λόγω...
10 Ιουνίου, 2020 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 15:09

Ματαιώνεται το προσκύνημα του Οικ. Πατριάρχη στην Καππαδοκία

Διαδώστε:
Ματαιώνεται το προσκύνημα του Οικ. Πατριάρχη στην Καππαδοκία

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το ετήσιο προσκύνημα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου Καππαδοκία. Αιτία της ακύρωσης του ταξιδιού αυτού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, είναι ο κίνδυνος που υπάρχει για την δημόσια υγεία από την πανδημία του κορωνοϊου. 

“Επειδή συνεχίζεται ο κίνδυνος από την πανδημία του κορωνοϊού και λόγω της ευθύνης για την προστασία της υγείας των προσκυνητών, αποφασίστηκε το ετήσιον προσκύνημα στην Καππαδοκία να μετατεθεί “εις ευθετώτερον χρόνον” εντός του τρέχοντος έτους και περί τούτου θα υπάρξει εγκαίρως νεωτέρα ανακοίνωσις”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου επρόκειτο να χοροστατήσει στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Ανακού, ενώ την Κυριακή 21 Ιουνίου θα προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στην κωμόπολη Ιντζέσου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων