16/04/2023 16/04/2023 Στο ναΰδριο της Σχολής τελέστηκε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, η ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης, στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, ο οποίος, κατά το έθος, ενεδύθη την αρχιερατική στολή στο Μέγα Συνοδικό. Εκκλησιάστηκαν πολυπληθείς όμιλοι προσκυνητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας καθώς και πιστοί από τα Πριγκηπόννησα,...
16 Απριλίου, 2023 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2023 - 19:06

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο ναΰδριο της Σχολής τελέστηκε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, η ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης, στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, ο οποίος, κατά το έθος, ενεδύθη την αρχιερατική στολή στο Μέγα Συνοδικό.

Εκκλησιάστηκαν πολυπληθείς όμιλοι προσκυνητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας καθώς και πιστοί από τα Πριγκηπόννησα, προς τους οποίους ο Καθηγούμενος ευχήθηκε επί τη εορτή του Αγίου Πάσχα και διένειμε τα καθιερωμένα πασχαλινά αυγά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων