26/02/2024 26/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος και ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι. Με αφορμή τους εορτασμούς για το Ιωβηλαίο (50ετηρίδα) της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου καθώς και των 90 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Περιστερίου μετέβησαν στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου,...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 14:34

Ο Μητροπολίτης Γρηγόριος και ο Δήμαρχος Περιστερίου στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γρηγόριος και ο Δήμαρχος Περιστερίου στο Φανάρι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος και ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι.

Με αφορμή τους εορτασμούς για το Ιωβηλαίο (50ετηρίδα) της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου καθώς και των 90 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Περιστερίου μετέβησαν στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος καθώς και ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο Σεβασμιώτατος και κ. Δήμαρχος προσκάλεσαν την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο να λαμπρύνει με την παρουσία του τους εορτασμούς για τις δύο τόσο σημαντικές επετείους.

Ο Παναγιώτατος αποδέχθηκε ασμενώς την ευγενική διπλή πρόσκληση ανταποκρινόμενος θετικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων