21/03/2023 21/03/2023 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πραγματοποιεί από χθες, Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023, τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Δημοκρατία της Λιθουανίας, κατόπιν προσκλήσεως της Πρωθυπουργού Ingrida Šimonytė, με την οποία υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας. Το σημερινό πρόγραμμα του Πατριάρχη περιλάμβανε εκτός από τη συνάντηση με την Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Πεσόντων...
21 Μαρτίου, 2023 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 21:27

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Μνημείο των Πεσόντων για την Λιθουανική Ανεξαρτησία

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Μνημείο των Πεσόντων για την Λιθουανική Ανεξαρτησία

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πραγματοποιεί από χθες, Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023, τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Δημοκρατία της Λιθουανίας, κατόπιν προσκλήσεως της Πρωθυπουργού Ingrida Šimonytė, με την οποία υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας.

Το σημερινό πρόγραμμα του Πατριάρχη περιλάμβανε εκτός από τη συνάντηση με την Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Πεσόντων στον Αγώνα της Λιθουανικής Ανεξαρτησίας. Ο Πατριάρχης τέλεσε Τρισάγιο στη μνήμη των αγωνιστών.

Διαβάστε για το θέμα:

Οι αλλαγές στην Εκκλησία της Λιθουανίας στη συνάντηση Βαρθολομαίου με τον Πρόεδρο Gitanas Nausėda

Ιδρύεται Εξαρχία του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Λιθουανία – Υπογραφή Συμφωνίας Βαρθολομαίου με την Πρωθυπουργό της χώρας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων