30/08/2020 30/08/2020 Από χθες, 29/08/2020, βρίσκονται στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και οι συνοδικοί Αρχιερείς για τις εργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, η οποία θα ολοκληρώσει αύριο τις εργασίες της στο Φανάρι. Σήμερα, Κυριακή ιβ΄ Ματθαίου, τελέστηκε στο ναΰδριο της Σχολής η Θεία Λειτουργία υπό του Πανοσιολ. Αρχιγραμματέως της Συνόδου...
30 Αυγούστου, 2020 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2020 - 17:00

Ο Πατριάρχης και οι Συνoδικοί Αρχιερείς στη Χάλκη

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης και οι Συνoδικοί Αρχιερείς στη Χάλκη

Από χθες, 29/08/2020, βρίσκονται στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και οι συνοδικοί Αρχιερείς για τις εργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, η οποία θα ολοκληρώσει αύριο τις εργασίες της στο Φανάρι.

Σήμερα, Κυριακή ιβ΄ Ματθαίου, τελέστηκε στο ναΰδριο της Σχολής η Θεία Λειτουργία υπό του Πανοσιολ. Αρχιγραμματέως της Συνόδου κ. Ιωακείμ και του Πανοσιολ. Υπογραμματέως αυτής κ. Γρηγορίου, συμπροσευχομένης της Α.Θ.Π., του Οικουμενικού Πατριάρχου και των συνοδικών ιεραρχών, του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Ανθηδώνος κ. Νεκταρίου, Επιτρόπου του Παναγίου Τάφου ενταύθα και του Καθηγουμένου, Θεοφιλ. Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Τους ύμνους απέδωσαν ο εκ των συνοδικών Αρχιερέων Σεβ. Μητρ. Σηλυβρίας κ. Μάξιμος και ο Πανοσιολ. Κωδικογράφος της Συνόδου κ. Βοσπόριος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων