08/09/2022 08/09/2022 Λαμπρή υποδοχή στον Οικουμεντικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επεφύλαξαν οι κάτοικοι των Σαπών. Η κωμόπολη του νομού Ροδόπης αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της επίσκεψης του Παναγιωτάτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής την οποία επισκέφθηκε με αφορμή την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας “Άξιον Εστίν” από το Άγιον Όρος. Τον Πατριάρχη συνόδευε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας...
08 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 15:24

Οι Σάπες υποδέχθηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οι Σάπες υποδέχθηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμπρή υποδοχή στον Οικουμεντικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επεφύλαξαν οι κάτοικοι των Σαπών. Η κωμόπολη του νομού Ροδόπης αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της επίσκεψης του Παναγιωτάτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής την οποία επισκέφθηκε με αφορμή την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας “Άξιον Εστίν” από το Άγιον Όρος.

Τον Πατριάρχη συνόδευε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και ο Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, Διοικητής της 1ης Στρατιάς, ενώ ακολούθησε Δοξολογία στο Ναού Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης Σαπών.

Παρέστησαν ο δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών, Ντίνος Χαριτόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε τους υψηλούς καλεσμένους και νωρίτερα την πολιτική αντιπροσωπεία που περιοδεύει αυτές τις ημέρες στην περιοχή μας με επικεφαλής την πρόεδρο της Διακομματική Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης,  κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Στην είσοδο του ναού βρίσκονταν άνδρες τιμητικό άγημα και η στρατιωτική μπάντα, ενώ στην άλλη πλευρά βρίσκονταν παρατεταγμένοι μικροί και μεγάλοι τοπικών πολιτιστικών συλλόγων με τα λάβαρά τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων