10/02/2023 10/02/2023 «Ο Θεός να μας φυλάει από τέτοιες καταστροφές». Με αυτή τη φράση ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος στέλνει για άλλη μια φορά μήνυμα συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας της Τουρκίας και της Συρίας. Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας σε μήνυμα που έστειλε μέσω του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου το οποίο δημοσιεύεται στο λογαριασμό...
10 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2023 - 15:14

Οικουμενικός Πατριάρχης: Οι Επαρχίες μας αποστέλλουν βοήθεια σε Συρία και Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οικουμενικός Πατριάρχης: Οι Επαρχίες μας αποστέλλουν βοήθεια σε Συρία και Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο Θεός να μας φυλάει από τέτοιες καταστροφές».

Με αυτή τη φράση ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος στέλνει για άλλη μια φορά μήνυμα συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας της Τουρκίας και της Συρίας.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας σε μήνυμα που έστειλε μέσω του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου το οποίο δημοσιεύεται στο λογαριασμό που διαθέτει ο Ιεράρχης στο Υου Τube υπογραμμίζει ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο μέσω των Επαρχιών του θα συμβάλει τα μέγιστα στην βοήθεια των σεισμοπαθών.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αναφέρθηκε στην μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια που στέλνει η Ελλάδα. Υπογράμμισε δε ότι δύο αρχιερείς και δύο λαϊκοί βρίσκονται στις περιοχές δείχνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή τους.

Μίλησε για τη την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη και τη σχετική επιστολή συμπαράστρασης που έστειλε στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων