14/04/2019 14/04/2019    Διάφορες δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν χθες στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Κοντοσκαλίου (Περιφέρεια Υψωμαθείων, Κοντοσκαλίου και Βλάγκας) εν όψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.  Οι μητέρες μαζί με τα παιδιά έφτιαξαν όμορφες πασχαλινές λαμπάδες και άλλα πασχαλινά στολίδια, έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια και διάβασαν διδακτικό παραμύθι από το βιβλίο “Παραμύθια της Κυζίκου” των εκδόσεων “Κύζικος”. Όλα έγιναν με την επίβλεψη του...
14 Απριλίου, 2019 - 11:38

Παιδιά έφτιαξαν Πασχαλινές λαμπάδες στο Κοντοσκάλι (Κων/πολη)

Διαδώστε:
Παιδιά έφτιαξαν Πασχαλινές λαμπάδες στο Κοντοσκάλι (Κων/πολη)
   Διάφορες δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν χθες στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Κοντοσκαλίου (Περιφέρεια Υψωμαθείων, Κοντοσκαλίου και Βλάγκας) εν όψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα. 
Οι μητέρες μαζί με τα παιδιά έφτιαξαν όμορφες πασχαλινές λαμπάδες και άλλα πασχαλινά στολίδια, έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια και διάβασαν διδακτικό παραμύθι από το βιβλίο “Παραμύθια της Κυζίκου” των εκδόσεων “Κύζικος”.
Όλα έγιναν με την επίβλεψη του Αιδεσιμ. π. Βασιλείου Ιωαννίδη και της Ευγεν. δίδος Γεωργίας Κούτη, υπευθύνων του Εργαστηρίου. Η Ευγεν. κ. Ελένη Σκουμπρή, συντηρήτρια εικόνων και έργων τέχνης, μύησε τα παιδιά με γλαφυρό τρόπο στη συμβολική γλώσσα των αγίων εικόνων.
Παρών και ο Επόπτης της Περιφερείας, Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος.  Η Κοινότης Κοντοσκαλίου εύχεται στους απανταχού Κοντοσκαλιανούς και σε όλους τους συμπολίτες της ευλογημένο παρά Κυρίου Πάσχα.
Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων