12/08/2019 12/08/2019 Παιδιά της Ενώσεως Ελλήνων Ρουμανίας που φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις του Πατριαρχείου στην Παιδόπολη της Νήσου Πρώτης, εδέχθηκε χθες Κυριακή 11 Αυγούστου στο Φανάρι , η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Στην Αίθουσα του Θρόνου τα παιδιά συνοδεύονταν, από τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την προσφορά τους συμβάλλουν στην δραστηριότητα των κατασκηνώσεων. Το παρών...
12 Αυγούστου, 2019 - 10:41

Παιδιά Ελλήνων της Ρουμανίας στο Φανάρι

Διαδώστε:
Παιδιά Ελλήνων της Ρουμανίας στο Φανάρι

Παιδιά της Ενώσεως Ελλήνων Ρουμανίας που φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις του Πατριαρχείου στην Παιδόπολη της Νήσου Πρώτης, εδέχθηκε χθες Κυριακή 11 Αυγούστου στο Φανάρι , η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Στην Αίθουσα του Θρόνου τα παιδιά συνοδεύονταν, από τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την προσφορά τους συμβάλλουν στην δραστηριότητα των κατασκηνώσεων.

Το παρών έδωσε και το μέλος του Δ.Σ. της Παιδοπόλεως Ε.Σιμιτσίογλου.
Εκ μέρους όλων μίλησε η εκπαιδευτικός Ευγενία Δανάκη, η οποία εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά όλων, διότι γίνονται δεκτοί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη για να λάβουν την ευλογία Του. Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες που τους δόθηκε η δυνατότητα να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις του Πατριαρχείου τα παιδιά αυτά, όπως και άλλα από την Πόλη και την Ελλάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων