29/04/2019 29/04/2019 Σε Αναστάσιμη ατμόσφαιρα και κατάνυξη πανηγύρισε σήμερα, 29Απριλίου, Δευτέρα του Πάσχα, ο Πάνσεπτος Πατριαρχικός Ναός τον έφορο και προστάτη του, Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο. Της Τρισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων Δημήτριος, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Ικονίου Θεολήπτου και Καλλιουπούλεως και Μαδύτου Στεφάνου. Ο Παναγιώτατοςπαρέστη συμπροσευχόμενος από τοΙ.Βήμα. Εκκλησιάστηκαν οι Μητροπολίτες Τρανουπόλεως Γερμανός,...
29 Απριλίου, 2019 - 17:35

Πανηγύρισε ο Πατριαρχικός Ναός στο Φανάρι

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Πατριαρχικός Ναός στο Φανάρι

Σε Αναστάσιμη ατμόσφαιρα και κατάνυξη πανηγύρισε σήμερα, 29Απριλίου, Δευτέρα του Πάσχα, ο Πάνσεπτος Πατριαρχικός Ναός τον έφορο και προστάτη του, Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο.

Της Τρισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων Δημήτριος, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Ικονίου Θεολήπτου και Καλλιουπούλεως και Μαδύτου Στεφάνου.

Ο Παναγιώτατοςπαρέστη συμπροσευχόμενος από τοΙ.Βήμα.

Εκκλησιάστηκαν οι Μητροπολίτες Τρανουπόλεως Γερμανός, Μυριοφύτου και Περιστάσεως Ειρηναίος, Κυδωνιών Αθηναγόρας, ο Επίσκοπος Αλικαρνασσού Αδριανός, ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα, Πέτρος Μαυροειδής, ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Βιετνάμ Ιωάννης Ραπτάκης, ηεορτάζουσα τα ονομαστήριά της Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη, Γεωργία Σουλτανοπούλου, Άρχοντες Οφφικιάλιοι, και πλήθος πιστών από την Πόλη και το εξωτερικό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων