12/02/2020 12/02/2020 Προσκυνητές από το Αννόβερο της Γερμανίας υποδέχτηκε, χθες, στο Φανάρι ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.  Ο όμιλος των προσκυνητών συνοδευόταν από τον Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου π. Γεράσιμο Φραγκουλάκη και τον Πρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Συμεωνίδου. Ο π. Γεράσιμος, προσφώνησε εκ μέρους των προσκυνητών τον Παναγιώτατο, ενώ στο τέλος προσέφεραν σε αυτόν ένα αναμνηστικό κασκόλ...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2020 - 15:44

Προσκυνητές από το Αννόβερο στο Φανάρι

Διαδώστε:
Προσκυνητές από το Αννόβερο στο Φανάρι

Προσκυνητές από το Αννόβερο της Γερμανίας υποδέχτηκε, χθες, στο Φανάρι ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

Ο όμιλος των προσκυνητών συνοδευόταν από τον Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου π. Γεράσιμο Φραγκουλάκη και τον Πρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Συμεωνίδου. Ο π. Γεράσιμος, προσφώνησε εκ μέρους των προσκυνητών τον Παναγιώτατο, ενώ στο τέλος προσέφεραν σε αυτόν ένα αναμνηστικό κασκόλ του Συνδέσμου Φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Αννόβερο.

Φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων