19/05/2023 19/05/2023 Στην Αθήνα θα βρίσκεται από σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος θα παραμείνει έως και την Κυριακή 21 Μαϊου. Για τις 7 σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση η οποία θα έχει με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή. Η συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα γίνει 11...
19 Μαΐου, 2023 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2023 - 9:16

Στην Αθήνα από σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Αθήνα από σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στην Αθήνα θα βρίσκεται από σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος θα παραμείνει έως και την Κυριακή 21 Μαϊου.

Για τις 7 σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση η οποία θα έχει με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Η συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα γίνει 11 μήνες μετά την τελευταία φορά που οι δύο Προκαθήμενοι είχαν συναντηθεί στον ίδιο χώρο, στις 16 Ιουνίου 2022.

Αύριο το απόγευμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Αρχιεπισκόπου, ο κ.κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθεί στις 6 το απόγευμα το ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ προκειμένου να ανταποδώσει την επίσκεψη του Παναγιωτάτου.

Διαβάστε επίσης: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών έντεκα μήνες μετά την τελευταία του επίσκεψη

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων