22/06/2022 22/06/2022 Στην Κοινότητα Υψωμαθειών και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Κυπαρισσά θα βρεθεί για να χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία την προσεχή Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, που αποδέχθηκε την πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ναού. Ο Παναγιώτατος θα προσέλθει μετά της ακολουθίας του και θα ευλογήσει εκ του σύνεγγυς...
22 Ιουνίου, 2022 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 15:41

Στον Άγιο Γεώργιο Κυπαρισσά ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στον Άγιο Γεώργιο Κυπαρισσά ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στην Κοινότητα Υψωμαθειών και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Κυπαρισσά θα βρεθεί για να χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία την προσεχή Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, που αποδέχθηκε την πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ναού.

Ο Παναγιώτατος θα προσέλθει μετά της ακολουθίας του και θα ευλογήσει εκ του σύνεγγυς την Κοινότητα και όλους τους φιλακολούθους Χριστιανούς.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει δεξίωση.

Σημ. Προς εξυπηρέτηση των ευλαβῶν προσκυνητών θα διατεθεί λεωφορείο μετ’ επιστροφής, που θα εκκινήσει από την πλατεία Κουρτουλούς, ὥρα 915 και από Ταξείμ προ της Όπερας 9.30.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων