21/08/2021 21/08/2021 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας κ. Βλαντιμίρ Ζελένσκι (Volodymyr Zelenskyy), στον Προεδρικό Οίκο, αμέσως μετά την άφιξη του στο Κίεβο. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, παρέστησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος και Φίλιππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος,...
21 Αυγούστου, 2021 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2021 - 9:45

Στον Πρόεδρο της Ουκρανίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στον Πρόεδρο της Ουκρανίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας κ. Βλαντιμίρ Ζελένσκι (Volodymyr Zelenskyy), στον Προεδρικό Οίκο, αμέσως μετά την άφιξη του στο Κίεβο.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, παρέστησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος και Φίλιππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Γρηγόριος, Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, καθώς και συνεργάτες του κ. Προέδρου.

Στη συνέχεια ο  κ. Πρόεδρος παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν του Παναγιωτάτου.

Διαβάστε ακόμα:

Υποδέχτηκαν τον Παναγιώτατο στην Ουκρανία

Αναχώρησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης για την Ουκρανία

Την Ουκρανία επισκέπτεται από σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων