10/01/2023 10/01/2023 Τρισάγιο στη μνήμη του Μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου τέλεσε το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Η είδηση της κοίμησης του Μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια των Εργασιών της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Στο διάλειμμα των εργασιών ο...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2023 - 12:18

Τρισάγιο για τον Μακαριστό Πατριάρχη Ειρηναίο τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον Μακαριστό Πατριάρχη Ειρηναίο τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΦΩΤΟ)

Τρισάγιο στη μνήμη του Μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου τέλεσε το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Η είδηση της κοίμησης του Μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια των Εργασιών της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Στο διάλειμμα των εργασιών ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας κατέβηκε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου όπου και τέλεσε Τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού Πατριάρχη μαζί με τους Συνοδικούς Ιεράρχες.

Ρεπορτάζ: Κάτια Τσιμπλάκη

Διαβάστε επίσης:

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων εκφράζει τη λύπη του για την κοίμηση του Πατριάρχη Ειρηναίου

Συγκλονιστική συνέντευξη του μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου στη Μαρία Γιαχνάκη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκοιμήθη ο Πατριάρχης πρώην Ιεροσολύμων Ειρηναίος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων