14/01/2024 14/01/2024 Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής μετά τα Φώτα, 14 Ιανουαρίου 2024, κατά την οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κρήνης κ. Κύριλλος. Παρακολουθήστε σε επανάληψη τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής μετά τα Φώτα: Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο...
14 Ιανουαρίου, 2024 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2024 - 17:35

Χοροστασία του Μητροπολίτη Κρήνης στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό την Κυριακή μετά τα Φώτα

Διαδώστε:
Χοροστασία του Μητροπολίτη Κρήνης στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό την Κυριακή μετά τα Φώτα

Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής μετά τα Φώτα, 14 Ιανουαρίου 2024, κατά την οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κρήνης κ. Κύριλλος.

Παρακολουθήστε σε επανάληψη τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής μετά τα Φώτα:

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναχώρησε για την Αττάλεια προκειμένου να κηρύξει, αύριο, Δευτέρα, την έναρξη των εργασιών του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Ο Απόστολος Παύλος στην Αττάλεια. Μνήμη. Μαρτυρία», που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πισιδίας.

(Φωτoγραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων