18/09/2018 18/09/2018 Τον νέο κυβερνήτη Αλεξανδρείας Καθηγητή Dr Abdel Aziz συνάντησε στις 17 Σεπτεμβρίου η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄. Ο Αλεξανδρινός προκαθήμενος συμμετείχε ως προσκεκλημένος του Κυβερνήτη, στην τελετή παράδοσης και παραλαβής του Κυβερνείου της Μεγάλης Πόλεως με τη συμμετοχή των γενικών Προξένων της Πόλεως, επιφανών επιχειρηματιών και της...
18 Σεπτεμβρίου, 2018 - 7:22

Με τον νέο κυβερνήτη Αλεξανδρείας συναντήθηκε ο Πατριάρχης Θεόδωρος

Διαδώστε:
Με τον νέο κυβερνήτη Αλεξανδρείας συναντήθηκε ο Πατριάρχης Θεόδωρος

Τον νέο κυβερνήτη Αλεξανδρείας Καθηγητή Dr Abdel Aziz συνάντησε στις 17 Σεπτεμβρίου η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄.

Ο Αλεξανδρινός προκαθήμενος συμμετείχε ως προσκεκλημένος του Κυβερνήτη, στην τελετή παράδοσης και παραλαβής του Κυβερνείου της Μεγάλης Πόλεως με τη συμμετοχή των γενικών Προξένων της Πόλεως, επιφανών επιχειρηματιών και της στρατιωτικής ηγεσίας.


Ευχαρίστησε τον απερχόμενο Κυβερνήτη της πόλεως Dr Mohamed Soultan, για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε στην Αλεξάνδρεια, εφαρμόζοντας το όραμα του Εξοχ. Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Abdel Fattah el-Sissi, για μια ισχυρή Αίγυπτο.

Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη στην επίλυση χρονιζόντων θεμάτων αφορώντα το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, τιμώντας τον με το παράσημο του «Ταξιάρχη του Λέοντος του Θρόνου».

Αμέσως μετά, ο Πατριάρχης συνεχάρη τον νέο διοικητή για τα νέα του καθήκοντα, ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο του, προσφέροντας αναμνηστικό δώρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων