17/09/2018 17/09/2018 Ολοκληρώθηκε η γεώτρηση στο Εποάσι, χωριό των Μασάι στην περιοχή της Ιρίνγκα στην κεντρική Τανζανία. Το νερό βρέθηκε στα 145 μέτρα βάθους. Στο χωριό αυτό συναντήσαμε παιδιά να πίνουν νερό από λασπόνερα, οπότε ήταν επιτακτική η ανάγκη της γεώτρησης. Στις 7-9-2018 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος π. Αγαθόνικος ετέλεσε τον Αγιασμό και εγκαινίασε την γεώτρηση. Η χαρά...
17 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:08

Συγκίνηση από την γεώτρηση σε χωριό των Μασάι

Διαδώστε:
Συγκίνηση από την γεώτρηση σε χωριό των Μασάι

Ολοκληρώθηκε η γεώτρηση στο Εποάσι, χωριό των Μασάι στην περιοχή της Ιρίνγκα στην κεντρική Τανζανία. Το νερό βρέθηκε στα 145 μέτρα βάθους.
Στο χωριό αυτό συναντήσαμε παιδιά να πίνουν νερό από λασπόνερα, οπότε ήταν επιτακτική η ανάγκη της γεώτρησης.
Στις 7-9-2018 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος π. Αγαθόνικος ετέλεσε τον Αγιασμό και εγκαινίασε την γεώτρηση.
Η χαρά των κατοίκων ήταν τεράστια, ο αρχηγός τους ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο ιδιαίτερα και του πρόσφερε δώρα αλλά και ένα οικόπεδο στο χωριό τους ώστε να το χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες τις Εκκλησίας μας.
Είναι πολύ συγκινητικό να βλεπεις ανθρώπους να εκφράζουν αισθήματα ευγνωμοσύνης, από ανθρώπους που είναι μακριά από «παιδεία και πολιτισμό» και που στερούνται τα προς το ζην.
Δείτε το βίντεο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων