26/05/2019 26/05/2019 Τον αγώνα για  την καταπολέμηση του HIV / AIDS και της βίας λόγω φύλου ξεκίνησε ο Μητροπολίτης Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σιλβέστρος. Η ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε στην Ορθόδοξη κοινότητα του Αγίου Νεκταρίου, Πάλαρο στην περιοχή Γκουλού, όπου ο Επίσκοπος έτυχε θερμής υποδοχής από τους ορθόδοξους πιστούς, δεδομένου ότι ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε τη...
26 Μαΐου, 2019 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2019 - 9:33

Αγώνας κατά του AIDS από τον Μητρ. Γκούλου και Αν. Ουγκάντας

Διαδώστε:
Αγώνας κατά του AIDS από τον Μητρ. Γκούλου και Αν. Ουγκάντας

Τον αγώνα για  την καταπολέμηση του HIV / AIDS και της βίας λόγω φύλου ξεκίνησε ο Μητροπολίτης Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σιλβέστρος. Η ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε στην Ορθόδοξη κοινότητα του Αγίου Νεκταρίου, Πάλαρο στην περιοχή Γκουλού, όπου ο Επίσκοπος έτυχε θερμής υποδοχής από τους ορθόδοξους πιστούς, δεδομένου ότι ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη απομονωμένη περιοχή.

Το πρόγραμμα για την καταπολέμηση του  HIV / AIDS και της βίας λόγω φύλου προωθήθηκε από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουγκάντα.
 Η παροχή ιατρικών υπηρεσιών πραγματοποιείται με τη βοήθεια του ιατρικού προσωπικού του Δημοσίου Νοσοκομείου του Γκούλου ενώ σημαντική συμβολή έχει και η Αστυνομία της Ουγκάντα καθώς και η υπηρεσία κοινοτικής ανάπτυξης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων