28/09/2021 28/09/2021 Τριήμερη Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 και 24 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξίαρχων Μιχάλης και Γαβριήλ στο Neni, Anambra State στην Ιερά Μητρόπολη Νιγηρίας. Την τρίτη μέρα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος, με την ευλογία του Παπά και Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρική κ. κ. Θεοδώρου Β’, χειροτόνησε διάκονο το μοναχό π....
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 11:30

Ακόμη ένας κληρικός στην Μητρόπολη Νιγηρίας

Διαδώστε:
Ακόμη ένας κληρικός στην Μητρόπολη Νιγηρίας

Τριήμερη Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 και 24 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξίαρχων Μιχάλης και Γαβριήλ στο Neni, Anambra State στην Ιερά Μητρόπολη Νιγηρίας. Την τρίτη μέρα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος, με την ευλογία του Παπά και Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρική κ. κ. Θεοδώρου Β’, χειροτόνησε διάκονο το μοναχό π. Μωυσή.

Στην πρώτη μέρα η Σύναξη ξεκίνησε με την Θεία Λειτουργία όπου ιερούργησε ο Αρχιμανδρίτης π Κορνήλιος Osuji, ενώ τη δεύτερη μέρα ιερούργησε ο π. Αναστάσιος Benedict.

Κατά τη διάρκεια της συνάξεως αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με την μυστηριακή και λειτουργική ζωή των πιστών.

Κατά την διάρκεια των ημερών της Ιερατικής Συνάξεως της Μητροπόλεως Νιγηρίας, παραβρέθηκε προσκεκλημένος ο Διευθυντής του Orthodox Christian Mission Center π. Μαρτίνος από την Αμερική.

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, εορτή της Μεταστάσεως του Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νιγηρία κ. Αλέξανδρος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Nanka, πλαισιούμενος από τον. π. Κορνήλιο Osuji, τον π. Μαρτίνο Διευθυντή του OCMC, τον ιερατικό προϊστάμενο του Ναού π. Ιωάννης Okolo και των διακόνων της Μητροπόλεως π. Κυπριανό και π. Μωϋσή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων