26/01/2020 26/01/2020 Ήταν μία βάπτιση που συγκίνησε και απέδειξε ότι μπορείς να «ανακαλύψεις» την αλήθεια της Ορθοδοξίας και σε μεγάλη ηλικία. Στο νησί της Αφρικής στη Μαδαγασκάρη, τελέσθηκε το μυστήριο της Βάπτισης σε έναν ώριμο κύριο από τον Μητροπολίτη Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο. Σε κλίμα έκδηλης συγκίνησης ο εν λόγω πιστός ασπάσθηκε την Ορθόδοξη Πίστη...
26 Ιανουαρίου, 2020 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2020 - 15:17

«Ανακαλύπτοντας» την Ορθοδοξία στο νησί της Αφρικής!

Διαδώστε:
«Ανακαλύπτοντας» την Ορθοδοξία στο νησί της Αφρικής!

Ήταν μία βάπτιση που συγκίνησε και απέδειξε ότι μπορείς να «ανακαλύψεις» την αλήθεια της Ορθοδοξίας και σε μεγάλη ηλικία. Στο νησί της Αφρικής στη Μαδαγασκάρη, τελέσθηκε το μυστήριο της Βάπτισης σε έναν ώριμο κύριο από τον Μητροπολίτη Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο. Σε κλίμα έκδηλης συγκίνησης ο εν λόγω πιστός ασπάσθηκε την Ορθόδοξη Πίστη λυτρώνοντας την ψυχή του.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι εθελοντές και  φίλοι της Ιεραποστολής της Βορείου Μαδαγασκάρης, «Για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει ο αγώνας της ιεραποστολής, με τις οποίες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε, σωματικές, οικονομικές, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής μας. Είναι συγκλονιστικό, δεν περιγράφεται με λόγια το να βλέπεις έναν ώριμο κύριο, επιτυχημένο επαγγελματία, να κλαίει από ευτυχία την ώρα της βάπτισης του. Αυτό είναι το σπουδαιότερο έπαθλο των προσπαθειών μας, όπως λέει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων