03/05/2019 03/05/2019 Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πιστοί στις Σεϋχέλλες γιόρτασαν την Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού την Κυριακή 28 Απριλίου στο Berjaya Beau Vallon Bay Resort, χοροστατήσαντος του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Σεργίου Janosevic. Το φετινό Πάσχα συνέπεσε με τη 10η επέτειο της ίδρυσης της ενορίας στις Σεϋχέλλες. Η ενορία ανήκει στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και εποπτεύεται από τον Μητροπολίτη...
03 Μαΐου, 2019 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2019 - 17:23

“Ανθίζει” η Ορθοδοξία στις Μακρινές Σεϋχέλλες

Διαδώστε:
“Ανθίζει” η Ορθοδοξία στις Μακρινές Σεϋχέλλες

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πιστοί στις Σεϋχέλλες γιόρτασαν την Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού την Κυριακή 28 Απριλίου στο Berjaya Beau Vallon Bay Resort, χοροστατήσαντος του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Σεργίου Janosevic. Το φετινό Πάσχα συνέπεσε με τη 10η επέτειο της ίδρυσης της ενορίας στις Σεϋχέλλες. Η ενορία ανήκει στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και εποπτεύεται από τον Μητροπολίτη Ειρηνουπόλεως, Ανατολικής Τανζανίας και Σευχελλών κ. Δημήτριο, «Είμαστε ακόμα μια μικρή κοινότητα, αλλά θυμόμαστε τα λόγια του Κυρίου μας, που είπε: « Μη φοβάστε, μικρό κοπάδι, ο Πατέρας σας με χαρά θα σας δώσει τη Βασιλεία. Δεν έχει σημασία πόσοι είμαστε αλλά σημασία έχει η ποιότητα της πίστης μας… “, δήλωσε ο πατέρας Σέργιος και συμπλήρωσε”10 χρόνια δεν είναι μια μικρή περίοδος, αλλά δεν είναι και μεγάλη. Η επιθυμία μας είναι να οικοδομήσουμε μια εκκλησία, και αν και αυτή είναι μια πολύ φιλόδοξη οικονομικά προσπάθεια ελπίζουμε ότι ο Θεός δίνει πάντα ευκαιρίες… “.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων