14/03/2022 15/03/2022 Με τύφο διαγνώστηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος, όπως γνωστοποιεί με σημερινή (14/3) ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στο μήνυμα του ο Θεοφιλέστατος εμφανίζεται καθησυχαστικός σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός του, είναι «πολύ τυχερός, το προλάβαμε σχετικά στην αρχή», ενώ παράλληλα υποβάλλεται...
14 Μαρτίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2022 - 13:52

Με τύφο διαγνώστηκε ο Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Με τύφο διαγνώστηκε ο Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Με τύφο διαγνώστηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος, όπως γνωστοποιεί με σημερινή (14/3) ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στο μήνυμα του ο Θεοφιλέστατος εμφανίζεται καθησυχαστικός σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός του, είναι «πολύ τυχερός, το προλάβαμε σχετικά στην αρχή», ενώ παράλληλα υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Προδρόμου αναφέρει τα εξής:

«Πάνω από… όλους η υγεία.

“Είστε πολύ τυχερός, το προλάβαμε σχετικά στην αρχή”, άκουσα τον γιατρό να μου λέει καθώς έψαχνε φλέβα για να χορηγήσει την αγωγή για τον Τύφο. “Μα αν εγώ είμαι τυχερός” σκέφτηκα “τότε σίγουρα υπάρχουν και άτυχοι”. Όχι λόγω αργοπορίας στην συνειδητοποίηση της ασθένειας, παρά λόγω αδυναμίας προσέγγισης και πληρωμής των δομών υγείας. Είναι φρικτό, τόσο ούτως ώστε να μοιάζει αστείο, ξεχασμένες δεκαετίες και αιώνες ασθένειες να αποτελούν βασική αιτία θανάτου στη Μαδαγασκάρη. Το αγαθό της υγείας, της παιδείας, της στοιχειώδους ζωής κάποιοι φρόντισαν να το βάλουν στο ψηλό ράφι για να μην το φτάνουν τα μαύρα παιδιά. Έχει ο Θεός…»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων