27/07/2021 27/07/2021 Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη και εισήχθη στην Εντατική ο Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Νικηφόρος. Διευκρινίζεται πως η αερομεταφορά του από τον Κονγκό δεν επιβάρυνε το Ελληνικό Δημόσιο. Τα έξοδα καλύφθηκαν από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Μαρτίνο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Κινσάσας κ. Γεράσιμο Ντούνη και την σύζυγό...
27 Ιουλίου, 2021 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 22:23

Στην Εντατική του “Παπανικολάου” ο Μητροπολίτης Κινσάσας

Διαδώστε:
Στην Εντατική του “Παπανικολάου” ο Μητροπολίτης Κινσάσας

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη και εισήχθη στην Εντατική ο Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Νικηφόρος.

Διευκρινίζεται πως η αερομεταφορά του από τον Κονγκό δεν επιβάρυνε το Ελληνικό Δημόσιο.

Τα έξοδα καλύφθηκαν από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Μαρτίνο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Κινσάσας κ. Γεράσιμο Ντούνη και την σύζυγό του Παρασκευή Ντούνη που από την πρώτη στιγμή της εκδηλώσεως της ασθένειας στάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στο πλευρό του Σεβασμιωτάτου.

Οι κατά σάρκα και πνεύμα Αδελφοί και τα Πνευματικά παιδιά του Μητροπολίτη κ. Νικηφόρου, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους με κάθε τρόπο του συμπαραστέκονται και παρακαλούν για την ενίσχυση των προσευχών υπέρ αποκαταστάσεως της υγείας του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Αερομεταφορά του Μητροπολίτου Κινσάσας στη Θεσσαλονίκη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων