06/10/2022 06/10/2022 Η επίσημη υποδοχή του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. κ. Θεόδωρου στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022. Όπως αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook “με πολύ ενθουσιασμό και χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’ στη Νέα Υόρκη....
06 Οκτωβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 22:23

Εκπροσώπους Χριστιανικών δογμάτων και θρησκειών συνάντησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στη Νέα Υόρκη

Διαδώστε:
Εκπροσώπους Χριστιανικών δογμάτων και θρησκειών συνάντησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στη Νέα Υόρκη

Η επίσημη υποδοχή του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. κ. Θεόδωρου στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.

Όπως αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook “με πολύ ενθουσιασμό και χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’ στη Νέα Υόρκη.

Η πρώτη επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τεράστια τιμή για την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, που υπάγεται στην  Μητέρα Εκκλησία Κωνσταντινουπόλεως, καθώς και για το προσφιλές Τάγμα του Αγίου Ανδρέα, Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Προσευχόμαστε η παραμονή του Μακαριωτάτου στις Ηνωμένες Πολιτείες να είναι ανταποδοτική, γεμάτη με σκοπό και πνευματική ικανοποίηση”.

Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου συναντήθηκε με εκπροσώπους Χριστιανικών δογμάτων και άλλων θρησκειών. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και  ο Δρ. Αντώνιος Ι. Λιμπεράκης, Εθνικός Διοικητής του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα του Αποστόλου, όπως επίσης και οι Μητροπολίτες Γουινέας κ. Γεώργιος και Μέμφιδος κ. Νικόδημος οι οποίοι συνοδεύουν τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: 

O Πατριάρχης Αλεξανδρείας από 5 έως 12 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ – Θα του απονεμηθεί το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αθηναγόρας»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων